Masarykova základní škola a mateřská škola Tatobity, příspěvková organizace

Vážení a milí,
předem mi dovolte poděkovat všem, kteří se podíleli na krásných vystoupeních při vyhlášení Vesnice roku Libereckého kraje, které proběhlo ve středu 15. srpna. Všichni zúčastnění se chovali na jedničku a obě vystoupení sklidila zasloužený potlesk. Děkuji, Berušky, školáci a paní učitelky:-)
Vyhlášení máme tedy úspěšně za sebou a teď nás čeká ostrý start v soutěži o Vesnici roku. Jelikož bychom chtěli co nejlépe uspět, prosím Vás ještě jednou o spolupráci. A jaký je program?

Berušky
Berušky vystoupí se svým pásmem Včelí medvídci – tentokrát to zahrají celé a pokud to počasí dovolí, sehrají to tentokrát u školy na hřišti. Sraz všech Berušek bude v neděli 2. září v 8:00 ve školce, kde si to nejprve vyzkouší, poté je paní učitelky namalují a samotné vystoupení je plánováno na cca 10:30.

školáci
pátek 31. srpna v 17:00 se sejdeme u KD Tatobity, kde si vyzkoušíme naši prezentaci obce. Zopakujte si, prosím, texty, ať básničky bezchybně umíte:-) Domluvíme tam celý průběh nedělního dopoledne.
neděli 2. září se sejdeme všichni v 7:00 u KD Tatobity, vlastní prezentace začíná úderem osmé hodiny. Všichni už přijďte ustrojení tak, jak budete vystupovat – v dresu, kroji, zahradnickém, skautském apod. Naše vystoupení skončí kolem 11:00 u školy.
V sobotu 15. září pojedeme do Luhačovic s vystoupením Pomáda. Prosím žáky, kteří v Pomádě vystupují, aby sledovali internetové stránky, případně si zavolali pro podrobnější informace (týká se to zejména bývalých páťáků, ostatním to řekneme ve škole, až budeme znát detailnější program cesty do Luhačovic).
Předem Vám všem děkuji za pomoc a spolupráci, kdybyste měli jakýkoliv dotaz, pište nebo volejte:-)
Přeji Vám krásný zbytek prázdnin a těším se na viděnou:-)
Pavel Vaněk

Print Friendly, PDF & Email