Masarykova základní škola a mateřská škola Tatobity, příspěvková organizace

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 34 in /data/web/virtuals/198836/virtual/www/skola/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_basic_tagcloud/package.module.nextgen_basic_tagcloud.php on line 182

V pátek 22. září 2017 jsme se zúčastnili akce PPP Semily v rámci MPP nazvané Naše tělo v bezpečí. 
Ráno jsme se všichni sešli ve škole a vyrazili jsme na Kozákov. Počasí nám přálo, takže vrchol Kozákova jsme viděli už po hodině a půl. A to jsme stihli po cestě i malinko posvačit:-)
A jaké aktivity na vrcholu Kozákova nás čekaly?


stanoviště č. 1: Naše tělo – kde je „zelená“ a kde již svítí „stopka“ (vymezení částí těla, které neukazujeme ostatním a nikdo se jich nesmí dotýkat)
stanoviště č. 2: Intimní části našeho těla a jak jim správně říkat (vhodné a nevhodné výrazy v různých situacích)
stanoviště č. 3: Jak se oblékáme (jaké části těla zakrýváme v různých kulturách)
stanoviště č. 4: Umíš si poradit? (řešení konkrétních situací, do nichž se mohou děti dostat)
stanoviště č. 5: Jak a proč říkat NE (co je sexuální obtěžování a jak se mu bránit)
Úkoly na všech stanovištích jsme bez problémů splnili a na závěr jsme dostali malou odměnu a pamětní list. Pak už jsme se jen občerstvili u stánku a vyrazili zpět do školy.
Počasí se nám vydařilo a jsme rádi, že jsme se této akce mohli zúčastnit. Celé setkání absolvovalo na 200 kamarádů z okolních škol a díky perfektní organizaci ze strany PPP Semily vše proběhlo na jedničku a všichni odcházeli s dobrou náladou. 

Print Friendly, PDF & Email