Masarykova základní škola a mateřská škola Tatobity, příspěvková organizace

Vážení a milí,
jak jistě víte, obec Tatobity ZVÍTĚZILA v soutěži Vesnice Libereckého kraje 2018 (zatím pouze Libereckého kraje, ale to určitě nebude konečná :-)) a souvisí s tím i několik příjemných povinností. Dětem a paním učitelkám jsme už s paní starostkou několikrát osobně poděkovali a ještě poděkujeme :-), ale jelikož jsme zvítězili i díky nim, ještě je budeme několikrát potřebovat. Jaký je tedy časový harmonogram „potřeby Vašich dětí pro obec“?:-)
Ve středu 15. 8. od 14:00 proběhne vyhlášení Vesnice roku na sále KD Tatobity a součástí kulturního programu budou Berušky i školáci (Berušky – Včelí medvídci a škola – Pomáda – flétna se do programu už nevešla). Berušky i školáky budeme potřebovat i o den dříve (tj. v úterý 14. 8.) na zvukové zkoušce od 17 hodin – bude to možné?
Na začátku záři (neděle 2. 9. od 8:00) budeme soutěžit o celorepublikovou Vesnici roku – přesné propozice ještě upřesním 🙂 a 15. září pojedeme s Beruškami a školáky do Luhačovic na celorepublikové slavnostním vyhlášení. Ale to je ještě daleko…
Zatím Vám všem přeji krásné prázdniny a letos o trochu dřív se těším na viděnou 🙂
Pavel Vaněk

Print Friendly, PDF & Email