Masarykova základní škola a mateřská škola Tatobity, příspěvková organizace

V úterý 20. prosince 2022 jsme se po třech letech opět sešli v Kulturním domě Tatobity, abychom se v předvánočním shonu na chvíli zastavili a prožili klidnou předvánoční atmosféru okořeněnou o vystoupení našich dětí:-).

Celou besídku moderovali Honza a Nikola a jsem moc rád, že se jim to povedlo, tréma jim nesvázala jazyk a celé to zvládli s nadhledem a úsměvem. Hned na začátku nás totiž zradila opona, která na zkoušce fungovala výborně, ale sotva jsme začali naostro, rozhodla se, že už se ani nepohne. Naštěstí zaskočili Radan a Michal a ručně oponě domluvili. Pak už vše běželo jako na drátkách – vše zahájila zumba v podání našich školaček, následovalo pásmo Berušek, sněhuláci z první a druhé třídy, pásmo Ještěrek a vystoupení školáků – pásmo koled, písní, básniček a taneční vystoupení děvčat. A pak už následovalo jen rozloučení a přání do nového roku.

Besídka se alespoň z mého pohledu povedla, děkuji všem, kteří se na báječném vystoupení podíleli, a Vám všem přeji do nového roku hodně zdraví a štěstí – a vězte, že potřeba je obého, neb na Titaniku byli všichni zdraví…:-).

Print Friendly, PDF & Email